SPETTERS MET LETTERS
Speel met letters en ontdek (zien, horen en ervaren) de vorm en klank. Letters geven uitdrukking en zijn meer dan opmaak van tekst. ILL SKILLS verstaat de kunst van Typografie en neemt kleuters mee in de wereld van de letter (oriƫnteren).

Met grote sjablonen leren kleuters creatief de vorm van een letter ontdekken (onderzoek). Bij het vullen van de vorm wordt ervaren (evalueren) hoe letters en kleuren kunnen worden gebruikt in een kunstwerk. Als afsluiting worden de werkstukken bij elkaar gebracht in een gezamenlijke presentatie (uitvoeren).

DOELSTELLING
Kleuters en jonge kinderen maken kennis met de wereld van de letter.
Kleuters en jonge kinderen ontdekken de vorm en klank van een letter.
Kleuters en jonge kinderen ontdekken de creatieve mogelijkheden van een letter.
Kleuters en jonge kinderen leren kleuren te gebruiken.
Kleuters en jonge kinderen leren een werkstuk met letters te maken.

DOELGROEP
Groep 1, 2, 3, speciaal (basis) onderwijs.